Selecteer een pagina
Dubai Marina

1-1-2021

Looking forward to this new year and what it will bring. It was good this morning – Heaven ♥

Ik voel me goed en wil in deze hoge trilling blijven. Gedachte kwam bij me op om eind januari even naar Dubai te gaan. Ik werd helemaal warm. Misschien moet ik dit maar gewoon doen. Wat afspreken met mensen en wat golfen en afronden wat ik nog niet goed heb gedaan daar.

En misschien contact zoeken met jou, maar dat is niet mijn doel hoewel dit natuurlijk wel super zou zijn ♥

We zullen zien en ook wat COVID doet…maar die is voorlopig niet weg. Maar om me heen reizen mensen ook dus waarom ik niet. We zullen zien. 

Ik ga er nu weer even een lekker relax dagje van maken.  Toch wel een beetje te veel alcohol op gister. Het was gezellig met D. en S. Spelletjes gedaan en Youp van ’t Hek gekeken. Beetje dansen, maar…Ik mis jou ♥ Kon je maar even bij me zijn, dat ik je aan kan raken. Maar dat komt nog wel ♥

 

Translate »