Selecteer een pagina
Alle kleuren zijn goed

28-12-2020

Vannacht weer een flinke reset, in mijn benen veel elektrische schokken. Het universum- God is goed bezig…

Ik probeer niet te veel met jou bezig te zijn, het gaat om mij en het grote geheel. Maar dit is wel allemaal begonnen omdat ik jou ontmoet heb. Ik ben je zo dankbaar. Maar ik voel wel dat het nog even duurt.

Hoe langer de separatie, hoe dichter we bij elkaar komen.

Jij bent zo goed voor mij.

Het is bijna een verslaving om in dit proces te zitten. Iedere keer gebeurt er wel weer iets.  Soms weer wat zwaarder en stof tot nadenken maar ook steeds vaker dat lichte gevoel. Ik ben licht, ik ben liefde. Hoe mooi is dat. Ik mag en wil echt mezelf zijn.

Ik wil mijn eigen vrijheid gaan leven.

Wie daarin mee wil, mag meeliften. Op die rit wil ik alleen maar mensen waar ik veel liefde voor voel. Ik kan veel liefde geven en veel vormen van liefde kunnen samengaan en dat is wat ik wil. Niet meer de traditionele vorm van man-vrouw is zaligmakend voor mij…

Dit gaat meer gebeuren in de toekomst. Andere samenlevingsvormen. Dit betekent niet dat binnen die andere vorm alles maar kan en mag.

Maar alles wat goed voelt is goed.

En zo wil ik leven en niet anders.

‘Gewoon’ mezelf zijn en eerlijk zijn en blijven. Mezelf recht in de ogen kunnen kijken en geen concessies meer doen t.a.v. mezelf.

Alles voor een hoger doel, alles om anderen mee omhoog te liften. Hoe mooi is dat. Dit wordt mijn missie.

Je mag zijn wie je bent, alle kleuren zijn goed. Mens zijn ♥

Translate »