Selecteer een pagina
Picasso in New York

20-12-2020

PURE LOVE…Ik ben zo klaar met het tweelingzielengebeuren…

Vanochtend voelde ik jou richting mij komen maar ik wilde niet antwoorden. Ik voel schaamte om over mijn seksuele gevoelens te praten en te schrijven. Maar toch is dit wat er gebeurt met onze seksuele energie. Ik wil heel graag loskomen van dit schaamtegevoel. En meer gaan genieten van deze fijne mooie energie.

‘Passief’ voel ik jouw seksuele energie in mijn buik en mijn vingers hou ik stil op mijn gevoelige plek…en toen kwam je…WOW…Magic…  De energie was zo sterk dat ik daarna zelf doorging. Door jou sterk te visualiseren kwamen we weer samen.

Ik weet niet of jij op dit moment bent op de plek waar wij elkaar voor het laatst gezien hebben. Wij zijn al samen, alleen fysiek samenzijn ontbreekt nog. Dat wil ik ook, en jij? Ik denk dat jij dit ook wilt, maar niet nu. Het is te vroeg. Maar ik wil niet meer lang wachten.

Ik wil verder met mijn leven en mijn leven delen met een vrouw. Met jou. Maar als jij het niet bent, zal het iemand anders zijn. Ik sta hiervoor open. Ik weet dat het niet makkelijk zal zijn. Maar ik wil ervoor gaan en mijn hart gaan volgen. Ik zou heel graag mijn leven met jou willen delen.

Het zal niet makkelijk zijn, maar het leven is niet makkelijk. Maar ik wil de rest van mijn ‘aardse’ leven, leven met jou aan mijn zijde.

Iedereen die dit leven samen met ons wil delen die mag mee op ons pad.

Zoniet, dan niet. Maar ik wil met jou zijn! Ik hou van jou♥

 

 

Translate »