Selecteer een pagina
Ergens bijhoren

4-7-2024

Ondanks alle licht is er toch weer even diep verdriet. Ik hoor nergens bij. Ik pas nergens bij. Ik hoor alleen bij mezelf en ik pas alleen bij mezelf. Ik voel me nog steeds alleen bij anderen. Ik voel me alleen goed bij mezelf. Ik ben thuis bij mezelf. Dat is mijn kracht. Maar het is nog steeds geen fijn gevoel dat ik zo los ben van de aardse energie. Het wordt steeds moeilijker om me aan te passen. Ik kan dit niet meer. Ik wil dit niet meer. Toch moet ik hier nu zijn. Soms geeft dit even tranen en is het even zwaar. Ondanks alle licht dat door mij stroomt. Ik wil ook graag ergens bij horen en voelen dat ik pas. Voelen dat ik mag zijn wie ik ben. Voelen dat ik mag zeggen wat ik wil. Daarom is het fijn dat ik dit weer van me af mag schrijven en het weer het universum in kan sturen. Het is fijn dat het universum mij begrijpt.

Translate »