Selecteer een pagina
Ons Heilige Huwelijk

3-7-2024

14:50

Wat een bijzondere ervaring weer. Ik ga even liggen op mijn bed. Er gebeurt veel met het licht en dat vraagt soms om rust. Er stromen wat tranen omdat ik aards nog steeds niet bij je kan zijn. De hoogste vorm van liefde kan ik nog steeds niet leven op aarde. Bij de hoogste vorm van liefde kan ik nog steeds niet zijn. Dat geeft mij verdriet. Ik wil niet meer alleen zijn op aarde. Ik wil samen. Maar dan gebeurt het. Ik geef me over aan het licht en plaats dit boven de liefde. Dit licht stroomt door mijn handen. Met mijn eigen verlichte handen ga ik op afstand over mijn lichaam. Heel bewust. Ik voel heel veel licht mijn lichaam vullen. Ik ben dit niet alleen. Dit komt omdat ik jou heb ontmoet. Dit komt omdat jij mij hebt ontmoet. In het licht. Het duurt een tijdje dat mijn handen boven mijn buik blijven hangen. Dan vloeien er tranen en stroomt het licht naar binnen. De woorden ‘Dit is jullie Heilige Huwelijk’ komen binnen. Verbonden in het licht. Tranen blijven vloeien. Tranen van geluk. Tranen van blijdschap. Tranen van verlichting. Zo bijzonder. Dit is onze verbinding. Dit zijn wij. Verlicht.

15:45 Holy Fuck. Fuck. Fuck. Weer terug op aarde. In onze verbinding. You and Me. This is love as meant to be.

Translate »