Selecteer een pagina
Collectieve energie

24-6-2024

De collectieve energie voelt zwaar terwijl ik alle wereldnieuws niet eens volg maar alleen af en toe flarden opvang. Ik voel me even niet goed en weet niet waarom. Waarom moet ik dit voelen. Deze zware energie is niet van mij. Ik probeer mijn gedachten licht te denken en mezelf weer licht te laten voelen. Dit is niet van mij. Ik voel me goed. De enige manier om mezelf weer lichter te voelen is jou opzoeken in het licht en in de liefde zodat ik mijn trilling weer verhoog. Kan dit licht en deze liefde alleen samenkomen in hogere sferen. Kan onze energie alleen samenkomen op aarde als de aarde lichter en liefdevoller is. Als dat zo is zal het niet in dit leven zijn dat wij elkaar weer gaan ontmoeten op aarde. Toch kan en wil ik dit niet geloven. Ik vertrouw erop dat dit wel gaat gebeuren dat wij gaan samenkomen in dit leven. De aarde heeft ons licht en onze liefde nodig.

Ik voel me snel weer lichter als ik zelf mijn lichte ademhaling met liefde door mijn eigen lichaam laat vloeien in gedachten bij jou. Een bliss ervaring. Dit is voor mij de enige manier op aarde om mezelf goed te laten voelen en zware energie los te laten. Af en toe is het toch nog wel een zware klus. Maar deze klussen worden steeds sneller opgelost in de wetenschap van de aanwezigheid van het licht en de liefde. Dit ben ik.

Translate »