Selecteer een pagina
Stromend licht

21-6-2024

10:11

Het licht stroomt mijn lichaam binnen. Het licht raakt alles aan. Het wil alles aanraken. Wat een heerlijk ontspannen gevoel. Het licht is nog veel sterker dan de liefde. Zelfs als de onvoorwaardelijke pure liefde. Met de liefde helen we een fysiek lichaam. Maar het licht heelt je ziel. Het licht vult je ziel. Dit is zaligmakend. Na een tijdje val ik weer in een heerlijke ontspannen slaap. Als ik ontwaak zie ik jou heel ver weg in het heelal. Daar ben jij je eigen licht. Los van mij. Los van alles waar we op aarde last van hebben. In het licht waar we allemaal willen zijn. In het licht waar we allemaal naar toe gaan. Alleen. Al-een zie ik ook mezelf daar al-een zijn. In het heel-al. Al heel. In het heelal. Ik vraag me nu niet meer af waarom ik dan nog op aarde ben. Ik weet en voel dat ik dit licht vol en heel mag leven hier op aarde. Al-heel zijn in het licht. Levend op aarde. Dit is de hemel leven op aarde. Voor mij.

Translate »