Selecteer een pagina
More light

18-6-2024

Er kwam weer heel veel licht binnen. Het golfde als water door mijn hele lijf. Wat een heerlijk gevoel. Het licht kan en mag alles aanraken. Het licht laat mij zien wie ik diep van binnen ben. Zijn wie ik ben. Dat is mijn beroep. Ik kan alles. Ik mag alles. Doen waar ik me goed bij voel. Dit is zijn wie ik ben. Diep vanbinnen. Zo bereik ik anderen. Alleen maar door te zijn. Dat is een fijne wetenschap. Dat is mijn wetenschap. Weten dat ik heel ben. Weten dat ik meer ben dan alleen een lichaam. Dat ik met deze hele hoge energie anderen kan bereiken. Dat is mijn werk. Dat is mijn beroep. Van dit beroep word ik blij en gelukkig. Alleen maar zijn. Voor dit beroep moet ik vooral hard blijven werken aan mezelf en goed zorgen voor mezelf. Dit is werken dat niet als werken voelt. Alleen zo kan ik nog maar leven op aarde. Nooit meer anders zijn. Nooit meer anders voelen. Alleen maar zijn. Heel zijn. Voor mij het mooiste beroep. Leven van geldstromen waar ik zelf geen invloed op heb gehad. Daar maak ik nu gebruik van. Dat is mijn salaris. Daarom kan ik doen wat ik moet doen.

10:41

More light. We make more light. We create more light. In heaven. On earth. OMG. WTF. This is love as meant to be. You and Me.

Translate »