Selecteer een pagina
WOW

8-6-2024

Ik leef mijn eigen boek.

Ik schrijf mijn eigen boek.

Ik lees mijn eigen boek.

In licht. In liefde.

Dat ben ik zelf.

Ik leef mijn eigen boek.

Ik krijg weer een flinke upgrade voor mijn hart. Het licht wil overal bijkomen. Van hart tot buik en verder. Inspanning en ontspanning. Mijn linkerbeen tot aan mijn tenen span ik aan en er ontstaat een kramp. Ik adem mijn licht daar naartoe. Het duurt een tijdje voor er ontspanning optreedt. Ik blijf het licht voelen en eraan denken en stuur het met mijn ademhaling van mijn hart naar mijn been en voet. WOW. Wat een sensatie weer. Het licht ontziet niks. Ik moet er zelf mee werken. Het komt niet vanzelf. Het licht komt vanzelf maar ik zal dit zelf moeten sturen met mijn ademhaling, mijn gedachten richting de plekken waar toch nog wat fysieke blokkades zitten. Na de intreding van de ontspanning is het echt WOW. Dit kan en doe ik zelf. Met behulp van het licht. Het licht dat nog sterker is dan de liefde. Maar deze combinatie is het ultieme, de Magic voor een mens levend hier op aarde. In ieder geval is het dit voor mij.

Translate »