Selecteer een pagina
Zuiver licht

3-6-2024

Ik word geleid door het licht. Ik verkeer in een voortdurende staat van Zen-Zijn. Wat is de volgende stap in mijn leven. Ik stuur die vraag het universum in. Ik weet dat ik daar weer een antwoord op krijg en zal gaan voelen wat die nieuwe stap zal zijn. Vertrouwen en Overgave. Mezelf bezighouden met activiteiten waar ik blij van word. Yoga, meditatie, lezen, wandelen, creatieve activiteiten, tuinieren op mijn balkon, schrijven in mijn dagboek over wat mijn ziel mij te vertellen heeft en dit verwerken op mijn website. In beperkte mate mensen ontmoeten. Om mijn energie zuiver te houden voor mezelf is energie van anderen niet altijd zuiverend voor mezelf. Ten alle tijden zal ik moeten kiezen voor mezelf. Dit is mijn pad. Ik ben veel meer dan ik ben. Zuiver licht.

Translate »