Selecteer een pagina
Voorbij het denken

1-6-2024

Ik ga voorbij het denken. Dat is een goed gevoel. Wat er met mij gebeurt en wie ik ben gaat het denkvermogen te boven. Dat is wie ik ben. Dat is voelen en weten dat het denken bepaald wordt door mijn voelen en weten. Dat is mijn voelende en wetende ziel. Verbonden met alles dat er is. Mijn denken is licht. Mijn denken is liefde. Ik denk liefde. Ik denk licht. Het donker krijgt nog maar weinig ruimte en wordt steeds sneller overgenomen door het licht. Dit is licht denken. Dat is mijn leven. Dit ben ik.

Ik probeer jou los te denken van mezelf. Maar jou los voelen gaat niet meer. Jij vult mijn denken. Jij voelt mijn denken.

9:42

Met iedere liefdesuitbarsting van onszelf heelt de aarde weer een beetje. In verbinding met het heel-al. De uitbarstingen van de planeten vinden ook plaats in mij. De connectie is te voelen. Uitbarstingen van licht zijn heling voor de aarde en heling voor mezelf.

Translate »