Selecteer een pagina
Aardse keuzes

30-5-2024

Door de keuzes die wij op aarde gemaakt hebben, kunnen wij nog steeds niet bij elkaar zijn. De kans is aanwezig dat het niet gaat gebeuren en het niet de bedoeling is dat wij gaan samenkomen. Een tweelingstraalproces is een zwaar proces. De ware liefde gevonden en voelen en weten dat die liefde er is. En toch niet bij die ander kunnen zijn. Heel kort weer even diepe tranen. Licht en liefde zijn en voelen is echt niet altijd feest. Maar ik kan het ook niet meer stopzetten. Dit is wat onvoorwaardelijke liefde doet. Deze liefde ook weer loslaten en het licht erboven plaatsen. Het licht iedere keer maar weer sterker voelen groeien om ook deze liefde weer los te laten.

Mijn ziel is even moe na een korte nacht van slaap waarin de ziel niet meer kon stoppen met denken. Het denken stoppen blijft een uitdaging voor mij. Toch is dit belangrijk om te doen. Rust krijgen voor mijn denken. Daar ligt nog een werkpunt. Maar de liefde heeft het denken overgenomen. Nu moet het licht nog de liefde overnemen. Vertrouwen en geduld is het proces.

I feel deep pain and deep tears because I don’t have a family house anymore. I am alone. I feel alone. But I am not alone.

Het was toch weer even een dark night of the soul.

Translate »