Selecteer een pagina
De oerverbinding

27-5-2024

Dit weten. Dit voelen. Wat een ongelooflijke kracht als je weet dat je zo verbonden bent. Transparant. Volledig. Meer en meer licht. Deze verbinding zijn veel mensen vergeten. De verbinding met de kosmos. Het heelal. We zijn de zon. We zijn de maan. We zijn de sterren. We zijn de planeten. Deze verbinding voelen is het hoogst haalbare, levend hier op aarde. De vergankelijkheid van een fysiek lichaam. De eeuwigheid van een ziel. Een ziel verbonden met het alles. Hoe mooi is dit toch. Dit te weten. Dit te voelen.

De ruis in mijn hoofd. Zo zweef ik door de ruimte. Het heelal. Deze ruis verminderen door mezelf te bewegen in mijn lichaam en in de natuur. Met mijn voeten in en op de aarde. Mijn hoofd even leegmaken. Maar mijn hoofd heeft voor nu altijd heel bewust deze kennis. Die neemt niemand mij ooit meer af. De kennis van mijn ziel verbonden met alles.

Translate »