Selecteer een pagina
Andere planeet

20-5-2024

Ik kom van een andere planeet. Een planeet die licht en liefde heet. Dat is wat ik weet. Waar geen verdeeldheid is. Al eeuwenlang kon ik dit licht niet leven omdat er mij van alles van buitenaf is opgelegd. Maar mijn licht kan en mag nu schijnen en dit is nu op aarde. Dit licht komt steeds meer naar de aarde en daarom zal verdeeldheid verdwijnen. Eerst in de individuele mens en daarna in het grote geheel. Er zal nooit meer verdeeldheid zijn. Alleen maar licht en liefde. Een aarde die alleen maar licht kent zoals de aarde is bedoeld te zijn. Dit voel en weet ik omdat ik van een andere planeet dit weet en voel. Het kan wel. In liefde leven. Voor jezelf en voor anderen. De verbinding maken met het licht in jezelf en de verbinding maken met het universum. Het heelal. De zon, de maan, de sterren en de planeten zijn onze leidraad. Onze lijnen naar het grote witte licht hier op aarde. De mensheid zit nog te vast op aarde. Maak jezelf los en kom vrij en alleen zo kun je leven in licht en liefde.

Ik ben hier, als energie op aarde niet alleen bedoeld voor individuele hulp maar voor hulp voor het grote geheel. Daar is ieder individu weer onderdeel van. Alles is gekoppeld en verbonden. Dit ben ik.

Translate »