Selecteer een pagina
Passief en actief

19-5-2024

Passief en actief het licht door ons laten stromen. Het witte licht. Ik voelde het licht in mij stromen en ik voelde het bij jou. Hoge trilling door mijn lijf. Genot. Het voelde licht en ik werd weer omhooggetild. Bewust de trilling voelen. Zonder fysiek iets te doen. Passief voelen. Zo komen wij nu samen. Zo zijn wij samen. Het ongeziene. Het voelen stroomt door ons heen. Ook actief komen we daarna samen. Dit is de fun part van het witte licht door ons heen.

No one can never, ever separate us again. This will be forever. Forever love and light. That’s you. That’s me. Come together. Be together.

Masturbation. Ik heb altijd moeite gehad om dit woord uit te spreken. But this is the key to Selflove. And the key to your love. Your love is my love. Your light is my light.

Five years ago, we didn’t know each other. Look at us now. What a process. I am so deeply happy now because of you. Because I met you. I was not healed. Now I am. Two healed people with light and love in a deep connection. Not to see. But only to feel and know.

I masturbate. You masturbate. We masturbate. We moeten werk maken van masturberen. Hiermee doe je niemand kwaad. Je beschadigt niemand. Je heelt alleen maar als je dit gebalanceerd doet. Regelmatig jezelf verwennen met en in liefde. Zo creëren we zelf een betere mooiere en gezondere wereld.

Translate »