Selecteer een pagina
Het weten van de ziel

8-5-2024

19.00

Hoe kan mijn ziel weten dat wij zo sterk in licht en liefde verbonden zijn. Terwijl ik niet weet waar jij fysiek bent. Dat blijft vreemd voor mij. Zo sterk voelen en weten waar de ziel is die we delen maar niet weten waar het lichaam is. Dit is nog een ontdekkingstocht waar ik graag achter zou willen komen. Onze ziel die we delen zit in twee lichamen die op andere plaatsen zijn zonder te weten waar. In ieder geval weet ik niet waar je fysiek bent. Ik denk het te weten maar ben niet zeker.

In die zin functioneert de ziel onafhankelijk van een lichaam en heeft de ziel een lichaam nodig om een tijdje in te nestelen. Maar onze twee helften van één ziel zijn compleet in balans. Geworden tot één geheelde ziel. Dus in die zin zijn het weer twee zielen geworden, onafhankelijk functionerend van elkaar. Maar deze twee zielen zijn zodanig verweven dat ze zonder elkaar kunnen maar niet zonder elkaar willen. Twee geheelde zielen willen samen zijn om ook andere zielen te helen en compleet te maken. Maar de aarde heeft nog een lange tijd te gaan voor dit leven voor meer mensen waarheid kan worden. Maar er komt steeds meer licht en liefde naar de aarde. Steeds meer mensen willen zijn in deze energie. Mijn ziel kan nooit meer anders leven en zijn.

 

Translate »