Selecteer een pagina
I left my family

27-4-2024

I left my family for you. Deze diepe gedachte geeft mij tranen. This all is so strong. En dit allemaal voor unconditional love. Pure love. Wat een krachtige energie. Toch ben ik op aarde nog steeds alleen. Toch voel ik jou in al mijn vezels. In lichaam, geest en ziel.

Zou ik kunnen leven zonder ziel? Alleen met een lichaam en een geest. Deze gedachte houdt me een tijdje bezig. Maar een lichaam en een geest is niets zonder ziel. De ziel is wie je bent. De ziel is geïntegreerd in je lichaam en je geest. Maar je ziel is groter dan al wat is. Groter dan je lichaam en geest. Mijn ziel delen met iemand is het hoogste dat ik kan bereiken op aarde. Mijn ziel is licht en liefde. Deze deel ik met jou. Deze wil ik delen met heel veel anderen en eigenlijk met iedereen. Dit is wetenschap voor mij. Niet alleen de kennis in mijn geest maar de kennis van mijn ziel gaat verder dan een boek mij ooit zal leren. Heel veel oude kennis komt via mijn ziel naar binnen. Zo mag ik leven. Zo kan ik leven. Dit is mijn leven.

I can’t deny you. You can’t deny me. This is how love is meant to be. Me and You. You and Me.

 

 

Translate »