Selecteer een pagina
Liefdesorgasme

24-4-2024

Een orgasme vanuit onvoorwaardelijke pure liefde is het beste medicijn tegen ziekte en eenzaamheid. De pure liefde voor jezelf, de pure liefde voor een ander. Deze onvoorwaardelijke pure energetische magnetische liefde heelt alle wonden. Puur vanuit licht en liefde. Jij met jou. Ik met mij. Dit delen is echt de mooiste liefdeservaring die er is. Dit zijn alleen maar hoogtepunten die wij samen delen terwijl we aards van elkaar verwijderd zijn. Dit is nog steeds het zwaarste stuk in onze liefdesrelatie. Verwijderd maar toch zo dicht bij elkaar. Maar in onze orgasmes zijn we dichterbij dan we ooit bij iemand kunnen komen. Dit is zielswerk. Energetisch en magnetisch verbonden. De kracht van de kosmos voelen. De kracht van het universum voelen. Onze liefde gaat door alle lagen heen. Dit zijn wij.

 

Translate »