Selecteer een pagina
Twee levens

1-4-2024

Ik leef nog steeds twee levens. Eén hier op aarde en één met jou. Deze twee werelden zijn nog steeds niet verenigd. Dit geeft verdriet. Vanochtend komen we samen en is het goed. Later heb ik verdriet omdat ik nog steeds niet bij je kan zijn. Onze liefde is op aarde nog steeds niet beantwoord en daarom ook niet te begrijpen voor anderen. Wat je niet ziet is er niet. Wat je niet ziet is er wel voor mij. En wat je ziet is er eigenlijk niet en bestaat niet echt. Dit is een illusie. Dat is niet meer alleen mijn waarheid. Jij bent mijn waarheid. Voor anderen ben jij pas waarheid als ze het met eigen ogen kunnen zien. Fysiek. Maar een ziel zie je niet. Die kun je alleen maar voelen. Dat ben ik. Dat ben jij. Dat zijn wij. Maar aards heb ik nu verdriet omdat ik toch ook dat fysieke stuk op aarde wil zien en voelen.

Ik laat weer los, leef mijn leven en ga weer verder op mijn reis. Met jou maar zonder jou.

 

Translate »