Selecteer een pagina
Vergeet de liefde. Leef licht.

19-3-2024

Tijdens een korte wandeling in het bos komt er een sterke gedachte door. Vergeet de liefde. Leef het licht. Leef in het licht. Leef licht. Deze gedachte houdt me bezig. De liefde vergeten. Alleen licht zijn? Kan ik jou vergeten en alleen licht leven. Is liefde overschat. Te ingewikkeld. Staat licht nog boven liefde. Kan ik zonder liefde leven en alleen licht zijn. Moet ik liefde echt gaan vergeten en dit gevoel alleen maar vullen met licht? Is dat de bedoeling van mijn leven? Misschien maakt alle witte licht de liefde wel lichter. Het verlangen naar de liefde komt zo in een ander daglicht te staan. Kan een mens zonder liefde leven als de mens verlicht is? Kan ik zonder liefde nu ik gevuld ben met dit witte licht? Ik heb weer even voldoende stof tot nadenken over de liefde en het licht.

Translate »