Selecteer een pagina
Geur energie

7-3-2024

Ook geur is energie. Ik ruik zware energie in mijn nieuwe huis. De geur van een persoon die daar is overleden. Ik voel de geur van eenzaamheid en diep verdriet. Dit gevoel overvalt mij in de slaapkamer waar de persoon deze aarde heeft verlaten. Ik heb de persoon met allerlei rituelen naar het licht gestuurd. Deze energie raakte mij diep en zodra ik die kamer inliep, werd mijn hart zwaar en begonnen de tranen te stromen. Dit was allemaal niet mijn eigen energie. Na een tijdje werd de energie beter. Ik heb alles van deze persoon uit het huis gehaald, alles geverfd en grondig schoongemaakt. Ik heb mijn spullen laten komen en neergezet. Ik ben een tijdje weggeweest en hoopte dat de zware geur was verdwenen. Bij terugkomst bleek die geur er nog te hangen en heb ik besloten om er dan ook maar een hele nieuwe vloer in te leggen. Hoe zwaar kan iemands geur energie zijn om een hele tijd na je dood nog achter te blijven in een ruimte. Welk leven heb je geleefd om zo sterk een geur achter te laten. Is dit de geur van eenzaamheid, ziekte en de dood?

Het maakt me allemaal niet uit of dit zo is, maar ik wil die geur mijn huis uit. Tijdens het uithalen van de vloer loop ik de hele dag te huilen. Hoge energie of niet, maar als deze geur aanwezig blijft in deze woning zal ik niet kunnen blijven wonen in deze woning. Ik kan veel wegwerken. Maar zo’n zware energie drukt wel heel erg op mijn eigen energie. Dit wil ik niet meer.

De energie van geur. Ook dit kanaal staat helemaal open. Helaas. Toch is daar voor mezelf weinig aan te doen als het niet van mij is. Een zware geur hoef ik niet meer aan te gaan. Ik kan er alleen maar bij weggaan. Maar in dit geval geeft het mezelf toch veel verdriet omdat ik graag mijn nieuwe leven wil starten en een eigen plekje wil creëren. Het gaat goedkomen. Ook dit hoort bij het leven. Het is niet alleen maar verblijven in hogere sferen…

Dit is weer even een heel aards stuk wat ik wel probeer op te lossen met mijn eigen energie. Uiteindelijk komt ook dit weer goed.

 

 

Translate »