Selecteer een pagina
Zaligheid

2-3-2024

Wat is het toch een zaligheid om heel hoog bewustzijn te zijn. Wanneer ik wil kan ik mijn ziel vrijlaten uit mijn lichaam. Licht en ruimte geven. Vanuit hele rustige, diepe, warme en zachte ademhaling, totale ontspanning, focus en concentratie glij ik mijn fysieke lichaam uit. De ruimte in, het heelal. Zo zweef ik rond boven de aarde, boven de mensheid. Ik zit niet meer vast in mezelf, maar voel wel heel bewust mijn eigen lichaam nog. Als mijn ziel uit mijn lichaam is, kan ik meer zien, horen en voelen. Die wereld is zoveel groter en mooier. Maar vooral veel lichter en liever. Wat een genot. Zo kan ik bij iedereen naar binnen glijden. Maar dat doe ik niet meer. Ik blijf bij mezelf. Als ik bij mezelf blijf kan ik jou ook voelen. Dan ben ik ook bij jou. Maar het is vooral mijn eigen gevoel. Zo heerlijk dat deze wereld nu ook bestaat voor mij. Dat ik me volledig bewust ben van deze wereld. Dat die open is gegaan. Daar is volledig bewustzijn van de verbinding met het heelal. De zon, de maan, de sterren en de planeten. Wat een oer verbinding. En die is er gewoon altijd geweest. Alleen was ik daar heel lang, eeuwen en oneindig lang van afgesneden. Maar dat is niet meer. Zo blij met deze verbinding. Zo blij met mijn ziel. Mijn vrije ziel. Mijn vrije ziel die verbonden is met alle andere zielen. Allemaal uit dezelfde bron. Zo blij dat ik nu weet waarom mijn ziel hier nu is, waar mijn ziel vandaan komt en waar mijn ziel naar toe gaat. Wat een vrijheidservaring. Dit kan niemand mij ooit meer afnemen. Mijn mooie ziel.

Ik realiseer me heel bewust dat ik dit allemaal heb bereikt doordat ik jou heb ontmoet. Deze hoge energie voelen is niet voor iedereen nu levend op deze aarde bereikbaar. Toch zou het fijn zijn als dit wel zou zijn. Ik gun dit gevoel iedereen. Iedereen zou blij worden als je dit zou voelen.

Translate »