Selecteer een pagina
Energiewerk

1-3-2024

We doen ons energiewerk. We zijn en komen lang samen. Dit is zo fijn om dat te voelen en te weten dat dit bestaat. Als we afsluiten en klaar zijn met onze verbinding in hoge energie in hoge sferen zie ik op mijn netvlies als ik mijn ogen dicht heb, witte vlekken met zwarte gaten. Ik vul die gaten op mijn netvlies met wit licht. Ik zie een witte iglo met een zwart gat en iemand ervoor. Die lost op in het witte licht. Grote witte zonnevlekken verschijnen op mijn netvlies. Allemaal licht. Heel veel licht.

Ik zie tunnels maar ik zie meer licht. Als je je hele leven in een tunnel leeft zul je nooit het licht zien. Dan zul je altijd in het donker leven. Maar er is altijd licht aan de andere kant van de tunnel. Ik zie alleen nog maar licht aan beide kanten van de tunnel. Die donkere tunnel hoef en ga ik nooit meer in. Dit is een hele fijne wetenschap. Door een tunnel gaan doe ik alleen nog met een auto …

 

Translate »