Selecteer een pagina
LAT

28-2-2024

Living Apart Together. Op aarde leven wij apart. In de hemel zijn we samen. Daar voelen wij elkaar en weten we. Weten dat we er zijn en er voor elkaar zijn. Dat is onze ziel. Dat is de energie van licht en liefde. Levend op aarde ons aardse leven worden we iedere keer weer gesplitst van elkaar en dat gaat al eeuwen en oneindig zo. Toch weten we nu bewust dat wij deze ziel samen delen. Onvoorwaardelijk en puur. Dit is hele mooie hoge energie die elkaar op aarde nog steeds niet opnieuw gevonden heeft. Toch weten we bewust dat dit zo is en dat we er allebei zijn en mogen zijn. Voor elkaar en voor anderen. Het blijft nog steeds bijzonder dat ik aards ben ontkend en afgewezen. Dat begrijp ik nu. Maar het valt voor anderen nog steeds niet te begrijpen wat er tussen ons speelt. Toch is dit onze waarheid. Onze ziel is weer echt veel samen en heeft mooie fijne gesprekken. Waarom kan onze ziel dan nog steeds niet samen zijn op deze aarde. Ik weet het antwoord maar van mij mag dit wel gaan gebeuren. Ik leef mijn leven op aarde maar gewoon weer door. In licht en liefde. Wetend dat jij er altijd bent. Voor mij en voor anderen.

Ik wil niet meer denken aan welk aards leven jij leeft en geleefd hebt tijdens ons leven hier nu op aarde. Ik wil alleen maar voelen welk leven jij leeft. Want dan weet ik dat ik mezelf voel. Onze ziel is alleen maar voelen en weten en vandaaruit pas denken. Maar toch neemt nog te vaak het denken het over. Onze ziel weet beter. Die weet wat goed is voor ons. En niet andersom. Niet het denken ons gevoel laten bepalen. Alles draait om voelen en weten. Dat is zo’n fijne wetenschap geworden. Ik kan nooit meer anders leven op deze aarde met onze ziel. Ik hou van onze ziel.

 

Translate »