Selecteer een pagina
De energie is sterk, het verlangen is groot

18-2-2024

Bologna

Ik voel me goed, ik doe mijn ding. Ik ben weer aards onderweg. Dit is alles dat er is. Meer is er niet. Dit is nu.

I have never felt this feeling for someone so strong. This is different and will never change. Only getting stronger. This feeling is from another planet. Not from earth. But I must live this feeling on earth. Strong light. Strong love. This is me. This is you.

Each living in another world, no contact on earth is this our contact. Strong and never ending. I Feel You. I Know You. Only in strong Light and strong Love.

Ik zit niet meer vast aan planeet aarde maar zweef rond in het heelal. Daar voel ik me goed. Met dit gevoel kan ik leven op aarde. Maar dit gevoel herken ik bij niemand om mij heen en kan ik met niemand delen. Toch is dit een heerlijk gevoel. Mijn gevoel dat er mag zijn. Ook op deze aarde. Het maakt niet meer uit dat er geen herkenning is. Ik ken, herken en erken mezelf. Dat is alles wat er is om een vrij leven te leven. Voor mijzelf. En uiteindelijk ook altijd voor anderen.

Translate »