Selecteer een pagina
Love button

2-2-2024

Twee mensen. Eén ziel. Ik heb een hart. Verbonden met een ander hart. We hebben ademhaling. We hebben een hand. En bovenal hebben we onvoorwaardelijke liefde. Dit voelen we. Dit weten we. Onze ziel. In gedachten diep bij elkaar brengt ons naar grote hoogten. Deze hoogtepunten ga ik nooit met iemand anders op deze aarde bereiken. Dit gaat echt de denkwereld te boven. Stijgen naar een hoogtepunt met onze gedachte, ons lichaam maar bovenal onze ziel. Ik experimenteer lekker verder wat mijn ziel allemaal nog kan beleven. Alleen maar in liefde en alleen maar in licht. Deze ervaringen zijn met niets anders te vergelijken op deze aarde. Zo blij dat ik dit mag ervaren en meemaken tijdens mijn leven hier op aarde. Allemaal nog steeds door één ontmoeting die mijn hele leven heeft veranderd en verbeterd. Dit valt niet meer uit te leggen. Zelfs als ik het opschrijf valt het niet te bevatten dat dit echt gebeurt met mij. Toch is dit de waarheid. Mijn reis. Mijn waarheid.

Translate »