Selecteer een pagina
Vandaag

15-1-2024

Vier jaar geleden. Wandelen op Kitebeach in Dubai. Daar sloeg de vlam over. We konden niets meer tegen elkaar zeggen. We hebben elkaar daar in het licht gezet. Geraakt in het hart. Dat is wat ik nu weet. Toen wist ik niet wat er aan de hand was en wat ik allemaal voelde. Toen wist ik nog niet welk proces ik inging om mezelf uit en af te pellen. Om door alle lagen van mijn ziel heen te worstelen en te graven om mijn grote liefdeshart te gaan volgen. Mijn onvoorwaardelijk pure hart ging open. Daar begon het. Op Kitebeach in Dubai. Mijn leven zou er nooit meer hetzelfde uitzien. Dat voelde ik al heel snel. Onze ontmoeting zou levensveranderend zijn en niet zomaar een verliefdheid of een bevlieging. Dit voelde al meteen zoveel dieper. Zonder dat ik toen wist wat er aan de hand was.

Nu. Vier jaar later heb ik mijn sleutel in handen van mijn eigen huis en maak ik een nieuwe stap in mijn nieuwe leven. Er is zoveel gebeurd in vier jaar. Jij was en bent niet fysiek in mijn leven en er was en is geen enkel aards contact. Toch ben jij al die jaren bij mij geweest en zijn we samen gegroeid. Op afstand. Energetisch en magnetisch verbonden met ons hele zijn. Dit is wat het is. Ik ben klaar voor een nieuwe stap in mijn nieuwe leven. Met en zonder jou. Maar altijd met jou.

Translate »