Selecteer een pagina
Big Bang in heaven

5-1-2024

10:38 Big Bang in a human body. Explosies in het heelal als wij samenkomen. Een Big Bang ervaring die diep in mijn lichaam te voelen is. Een orgasme zoals de aarde is ontstaan. Een orgasme zoals de mens is ontstaan. Orgasmes diep van binnen voelen is de verbinding voelen met het heelal. De kosmos. De verbinding tussen zon, maan sterren en de planeten. Al miljoenen jaren lang. Daar onderdeel van zijn. Dat te voelen. Dat is de hemel op aarde leven. Met mezelf. Met jou. Lichtwezens. Gevuld met licht. Gevuld met liefde. Dit samen delen. De hemelse explosie ervaren en voelen. Als mens levend op deze aarde. Deze energie vrij laten stromen naar de aarde. Naar mensen die in vaste energie leven. Wetend en voelend dat ik zo nooit meer kan en hoef te leven. Ons samenkomen kwam vrij in het heelal. Daar is onze verbinding. Daar zullen wij altijd samenkomen. Dit weten. Dit voelen. Wat een zaligheid. Wij. Jij en ik. Samen.

 

Translate »