Selecteer een pagina
Wat ik weet

20-12-2023

Wat ik weet. Het grote geheel. Er komt steeds meer licht naar de aarde. Als je dit licht kunt en wil voelen kun je jezelf helen. Dit licht wil stromen door een menselijk lichaam. Als er blokkades zitten in een lichaam kan dit licht niet vrij stromen en word je ziek. Als je je eigen blokkades, waarvan angst de grootste is, kunt en wil aankijken en diep doorvoelen, kan het licht stromen.

Als je dit licht in je lichaam wil en kunt ontvangen kun je helen. Het nieuwe licht wil alles aanraken en vrij stromen door een nieuw menselijk lichaam. Angst, schuld schaamte, pijn en heel veel chemische middelen van buitenaf uit je lichaam verwijderen. Zo kan licht stromen. Met liefde en met dit grote licht. Dan ben jezelf licht en liefde. Dan is de kans het grootst dat je een gebalanceerd lang en gezond leven kunt leven in en met dit licht en heel veel liefde. Dit is wat ik weet. Dit is wat ik voel.

 

 

Translate »