Selecteer een pagina
"For now this is it"

13-12-2023

17:00

Ik kon je vanochtend niet beantwoorden. Maar ik voelde je heel diep in mijn buik. Vanmiddag geef ik je mijn antwoord en zijn we samen. Ik luister en hoor. “For now this is it”. Als dit het is voor nu, dan is dit wat het is voor nu. Het is niet anders. Dan doe en ben ik het nog steeds alleen. Toch zijn en komen we diep samen maar er verandert iets in de sfeer vergeleken met het begin. Het denken nam het weer even over. Als ik het denken weer terugstuur naar mijn gevoel, verandert meteen mijn gevoel. Dit is wat het is voor nu. Als we dan samenkomen zijn er toch weer even tranen. Heel even maar. Ik ga toch weer alleen door. Alleen op mijn pad wat toch echt ons pad is. Maar ook echt aards samen is het nog niet. Het is wat het is. Ik voel je fysiek ook weer even verder weg bij mij. Al een tijdje. Toch merkt de energie van onze ziel daar weinig van. Dat is wat we delen. De energie van de liefde. De energie van het licht. Voor de rest leven we allebei op een andere plek op deze aarde ons eigen leven. “For now this is it”.

 

 

 

Translate »