Selecteer een pagina
Licht inademen en liefde uitademen

4-12-2023

Dit is wat ik online lees en dit is precies hoe ik me voel. Er komt weer giga veel licht naar de aarde dat dwars door me heen gaat. Ik voel me weer meer transparant en open. Dan komen opmerkingen van anderen ook weer harder aan en dan ontstaat er weer wat verdriet. Dit raakt me dan diep en er zijn weer even wat tranen. Die zijn wel weer snel opgedroogd omdat ik snel kan plaatsen waarom dit gebeurt. Hoe meer licht er binnen komt hoe meer ik beschermd wordt door dit licht. Ik voel dat ik weer even mezelf moet terugtrekken en wil mediteren. Dat doe ik dan ook om het licht nog dieper in mijn lichaam te laten zakken. Nog meer door mijn hele lijf vrij te laten stromen. Dit is wat licht doet met mij. Inademen en in liefde weer uitademen.

 

 

 

Translate »