Selecteer een pagina
Mijn nek

2-12-2023

Er gaat veel licht door mij heen. De nek is een smalle doorgang van een lichaam. Het licht heeft wat meer moeite om daar doorheen te gaan. Veel licht in mijn hoofd en veel in de rest van mijn lichaam. Maar in mijn nek blijft het een beetje hangen. Ik doe veel oefeningen om mijn spieren losser en vrijer te maken in mijn nek. Mijn nek voelt stijf en vast.

In het licht vanochtend voel ik de strop om mijn nek van ophanging en ruik de rook van de brandstapel. Dat voelt mijn nek. Dat wil mijn nek niet meer voelen. Dat is dus hard werken aan mijn nek om dit niet meer te hoeven voelen. Ook door mijn nek mag het licht uitbundig gaan vloeien. Dus nog werk aan de winkel. De nek en de schouders ga ik een goeie onderhoudsbeurt geven. Dit kost me niets. Alleen maar helen met licht en in energie. Dat is hoe mijn lichaam nu werkt. Geen duur betaald geld om mijn lichaam en mezelf beter te laten voelen. Ik heb alleen mezelf. In samenwerking met licht en liefde voor mezelf. In energie.

 

 

 

 

Translate »