Selecteer een pagina
Hoogste staat van bewustzijn

28-11-2023

Mijn ziel heeft de hoogste staat van bewustzijn bereikt. Kan ik nog verder dan dat? Of is het weer een hokje waar ik ook weer uit kan en nog verder kan ontwikkelen. Hoe meer vrij dan vrij kan mijn ziel zich nog voelen. Mijn ziel en mijn lichaam. Een lichaam kan in zekere zin een blokkade zijn voor een ziel. Een ziel kan zich onafhankelijk van een lichaam helemaal vrij voelen. Terwijl een lichaam veel vaster zit op deze aarde. Toch moeten deze geïntegreerd worden om je nog vrijer te kunnen voelen. Maar het blijft fijn om mijn ziel af en toe uit te laten en helemaal vrij te laten zijn via meditatie, uittredingen en zelfhypnose. Alle aardse dingen die je moet en doet zijn eigenlijk alleen maar een last voor mijn ziel. Mijn ziel heeft al deze aardse dingen niet echt nodig om zich vrij te voelen. Het blijft een kunst om dit toch allemaal te verenigen. Om een compleet mens te zijn en te blijven. Dit voelt mijn ziel. Zo voelt mijn ziel. Volledig geïntegreerd in mijn lichaam. Vrij en blij.

 

 

 

 

Translate »