Selecteer een pagina
Betrokken en verbonden op zielsniveau

27-11-2023

Ik ben verbonden met alle zielen. Dat is een grotere wereld en daar zijn meer mensen dan dat er hier op aarde zijn. Alle overledenen en mensen die hier op aarde niet meer zijn, zijn in die wereld.

Het is dus druk in mijn hoofd. Maar al die zielen mag ik ook weer loslaten want ik heb genoeg aan mijn eigen ziel. Toch is de verbinding met het alles groter dan alleen mijn eigen ziel. Maar ook die zielen die hier niet meer op aarde zijn, zijn niet altijd alleen maar licht en liefde. Daarom komen ze af en toe terug op aarde om bij mensen die hier nu leven op aarde in te breken. Alleen de aardse mens zal zichzelf hier en nu kunnen helen door deze dolende zielen los en vrij te laten om zelf licht en in liefde verder te leven. Als je dat hier op aarde kunt, kun je dat ook buiten de aarde. Jezelf helen is helen van de hele mensheid. Hier op aarde en daarbuiten. Via de kosmos. De sterke verbinding met een helende kracht van de zon, de maan, de sterren en de stand van de planeten. Die verbinding heel diep voelen, is de mooiste verbinding die er tussen mensen voor altijd kan en zal zijn. Dit is bewustzijn van dit alles dat er is. Zoveel zielen die allemaal licht en liefde willen zijn. Leef licht en in liefde. Onvoorwaardelijk en puur. Dat is hoe elke ziel wil zijn. Licht en liefde.

 

 

 

 

Translate »