Selecteer een pagina
Energetische zoon

26-9-2023

7:11 Er komt een jongen bij mij binnen. Een jongen die struggled in zijn gezinssituatie. Ik voel hem heel diep. Hij raakt mij en ik word emotioneel. Hij komt uit dezelfde zielsfamilie. Hij is niet van deze aarde maar is hier om anderen iets te leren. Hij past niet binnen de systemen van deze aarde maar zal zich wel een weg hierin moeten vinden om er zelf mee om te kunnen gaan. Ik voel dat dit voor hem geen makkelijke weg gaat worden maar hij komt er wel. Het komt goed met hem. Het is weer een bijzondere situatie om te voelen dat ik energetisch met hem verbonden ben. Wij dezelfde familie zijn. Hij is niet voor niets op mijn pad gekomen. Hij kan ook aan anderen nog heel veel leren zonder dat hij zelf door anderen in een hokje gestopt hoeft te worden. Hij wil niet in een hokje en zeker niet als anderen dat voor hem bepalen. Laat hem, zo jong als hij is, zijn eigen pad maar lopen. Laat hem los en vrij en begeleid hem op zijn pad.

 

 

 

Translate »