Selecteer een pagina
Strop das

23-9-2023

Mensen met stropdassen om hun nek. Ik voel het alleen maar als een strop waar je aan opgehangen kunt worden. Je nek in die strop leggen. Welke mensen dragen stropdassen. Wie wil er een stropdas om de nek. Veel mensen in de financiële wereld. De mensen die slaven zijn van het (grote) geld. Er goed uit moeten zien van de buitenkant. Maar symbolisch hangen ze aan een lijn van de strop. Die strop wordt steeds strakker aangetrokken waardoor er klachten gaan ontstaan. Steeds meer mensen gooien deze stropdas af en laten zich niet meer vastleggen in een strop. Steeds meer mensen willen vrij zijn en geen lijntje meer voelen om hun nek. Als je de stropdas losser gaat dragen blijf je nog hangen in een oude wereld. De stropdas uiteindelijk helemaal afgooien is de weg naar vrijheid van jezelf als mens. Wie heeft dit opgelegd aan de mens. Wie wil er in deze tijd nog een stropdas. Maar ook dit is uiteindelijk weer een vrije keus van een mens.

 

 

 

Translate »