Selecteer een pagina
Uittreding

19-9-2023

Volledige overgave. Mijn ziel gaat uit mijn lichaam. Ik ben me volledig bewust dat mijn ziel mijn lichaam verlaat. Dan ben ik bij jou. Dit gevoel heb ik als kind ook gehad. Maar nu is dit volledig bewustzijn. Mijn ziel staat en gaat los van mijn lichaam. We zijn lang bij elkaar en het is fijn samen. Pas na lange tijd gaat mijn ziel terug in mijn lichaam. Mijn ziel wil bij jou zijn en daarom gaat het niet makkelijk om mijn ziel terug te laten zakken in mijn eigen lichaam. Heel bewust moet ik zeggen dat ik weer terug moet zakken in mijn lichaam. Ik adem mezelf terug en maak bewegingen met mijn lichaam. Ik voel mezelf bewust. Toch voelde het lang vreemd omdat mijn ziel geen zin had om terug te gaan. Na een tijdje kwam er rust in mijn lichaam. Ook toen waren we nog samen na deze weer bijzondere ervaring. Een uittreding. Heel bewust. Weten dat mijn ziel los kan leven van mijn lichaam. Heel bewust dat mijn ziel altijd zal blijven leven. Dat alleen mijn lichaam deze aarde zal verlaten. Heel bewust dat mijn ziel eeuwig zal leven. Maar ook al oneindig heeft geleefd. Dit ben ik. Bewustzijn en energie. Een ziel in een lichaam. Dit zijn wij. Samen één ziel. Twee lichamen. Twee lichtwezens met één en dezelfde ziel. Dit is hoger bewustzijn. Dit is onze wetenschap. Ik heb een lichaam en een geest. Ik ben een ziel. In balans.

 

 

Translate »