Selecteer een pagina
Afstand en ontkenning

17-8-2023

19:37 Na een paar dagen afstand genomen te hebben van jou, merk ik vanochtend dat ik helemaal niet meer zonder je kan. Ook al weet ik dat ik het allemaal zelf moet doen. Ik ben een paar dagen boos over het feit dat jij mij ontkend hebt. Dat zit heel diep en doet pijn. Terwijl ik weet waarom, doet het toch intens pijn. Toch is de aantrekkingskracht en de liefde te groot dat de energie weer heerlijk stroomde. Het is echt zo fijn om samen te zijn.

Na verschillende mensen ontmoet te hebben afgelopen dagen voel ik mijn energie als een razende tekeer gaan. Ik kan echt niet wachten om te gaan beginnen met deze energie. In welke vorm dan ook. Ik voel me zo goed in balans. De energie wil eruit terwijl ik zelf weer heel goed rust kan pakken.

“Mijn geluk is niet meer afhankelijk van het geluk van anderen of het ongeluk van anderen. Ik ben en heb geluk. Dit ben ik.”

Ieder mens is bewust. Er zit alleen heel veel verstopt in het onderbewuste. Als je je hier bewust van wordt kom je in het hoger bewuste. Hoe dieper je graaft en hoe meer je hiervoor opengaat en staat, hoe hoger het bewustzijn wordt.

 

 

 

 

Translate »