Selecteer een pagina
Diepe trance

13-8-2023

Diep voelen. Diep weten. Ik ben me heel bewust van deze trance. Er is heel veel licht in mijn hoofd. Een bom aan licht. Zo bijzonder dat dit zo’n diep contact is tussen twee mensen levend op deze aarde zonder dat ze weten van elkaar waar ze zijn. Met niemand anders heb ik zo’n intens contact. Ik zweef de hele wereld over met mijn gedachten. Ik kan overal zijn. Ik voel me overal goed. Maar kom steeds weer terug bij jou. Dit is de plek waar ik wil zijn. Jij bent de plek waar ik wil zijn. Thuis. Dan zijn er diepe tranen.

Het blijft lang licht in mijn hoofd. Tot twee keer toe word ik gedwongen om te blijven liggen omdat mijn hoofd draait als een tol. Als ik me overgeef aan al dat licht komen er een aantal mensen in mijn gedachten die ik heel veel licht stuur. Dit gaat vanzelf. Ik stuur het maar weet niet of het wordt ontvangen. Dat maakt niet uit.

Als ik weer los van hen ben stuur ik al dat licht wat nog in mijn hoofd zit door mijn eigen lichaam. Ik laat het zakken naar beneden en vul mijn lijf met mijn eigen licht en liefde. Wat is het weer een bijzondere ervaring. Ik voel en weet dat ik zelf licht activaties kan geven. Dit licht wat via mij binnenkomt kan ik daar niet laten maar moet ik delen. En dit allemaal omdat ik jou ontmoet heb. Dit doen wij samen. Wij verlichten samen ieder op ons eigen pad. Zo voelt het. Twee verlichte mensen met een hele sterke energetische verbinding via de kosmos. Onze scheppende kracht zijn we zelf, geleid door boven. Dat is pas een fijne wetenschap.

 

 

 

Translate »