Selecteer een pagina
Heilig

12-8-2023

11:35 Wat is heilig. Wie is heilig. Na ons lange samenzijn en samenkomen zie ik een ovale cirkel in mijn ogen. De cirkel die als symbool om een heilige wordt getekend. Dit is een mooi symbool. Maar ben ik heilig. Ik ben heilig. Maar wat is dat eigenlijk. Ik google wat en vraag me af of we niet allemaal heilig zijn als we geboren worden op deze aarde. Maar ik hoef niet heilig verklaard te worden om het te zijn. Wie bepaalt dat een ander heilig verklaard moet worden. Welke machten doen dat. Welke machten en krachten hebben er gespeeld in de kerken om anderen heilig te verklaren.

Zelf een eerlijk leven leiden vanuit een open liefdeshart en er op allerlei manieren zijn voor anderen is beter dan door anderen heilig verklaard te worden. Als je bezit over boven natuurlijke helende krachten kun je die delen maar nooit opleggen aan anderen. Anderen kunnen hier hun voordeel mee doen. Een mens met een goed hart zal zichzelf nooit heilig verklaren. Anderen doen dit voor jou. Maar een mens met een goed hart hoeft nooit heilig verklaard te worden. Hiervoor hoeft nooit de ene mens boven de ander geplaatst te worden. Als we allemaal leven met een open hart kunnen we allemaal als heilige leven.

 

 

 

Translate »