Selecteer een pagina
De leeuwenpoortenergie

10-8-2023

De leeuwenpoortenergie laat zich goed voelen. Op 8-8 is er weer sterke energie naar de aarde gekomen. Gisteravond had ik een bedrukt gevoel en voelde me wat down. Later kreeg ik rare klachten rond mijn hart. Dit voelde niet fijn. Beetje paniek die ik toch weer kon wegademen. Ik voelde ook dat het niet van mij of ons was. Ik voelde dat we dit samen hebben weggewerkt. Als het al wel van mezelf was wil ik hier geen last van hebben. Dus zoek ik jou op in energie en verbind mezelf met jou. Na een tijdje voelde het echt weer beter. Misschien was het toch weer een upgrade van het hart. Dat hebben we dan maar weer gehad. Maar krampen rond het hart is nooit een fijn gevoel. Er weer rustig naar toe ademen lost dit dan weer op. En bewust goed voelen wat er gebeurt en vooral niet in paniek raken. De leeuwenpoort energie die ieder jaar op 8-8 plaatsvindt, werkt voor mij vooral aan mijn derde oog, mijn intuïtie. Het voorhoofd heeft een zwaar wattig gevoel. Al een paar dagen. Dit zware gevoel in mijn hoofd probeer ik zelf iedere keer weer weg te werken door er bewust mee bezig te zijn met mijn ademhaling. Veel wat ik nu voel is van het collectief. Ook dat mag ik loslaten want dat is niet van mij. Ik kan alleen wat met mezelf met mijn eigen energie. En deze energie kan ik verspreiden. Het werkt zeker niet andersom meer voor mij.

 

 

 

Translate »