Selecteer een pagina
Elementen van de natuur

2-8-2023

Alle elementen van de natuur zitten in mij. De lucht, de aarde, water en vuur. Vol in mij. Verenigd. Dat is een goed gevoel. Gister voelde ik jouw gemis maar wat ook mijn gemis is. Maar ik weet dat jij weet dat ik niet naar jou toe ga komen. Maar dit is wel wat ik wil. Dit is ook wat jij wil. Dit is wat ik voel. Ik voel ook waarom dit nog niet kan. De tijd zal het ons geven. Als het zover is zal er ook weer het gemis zijn van de intimiteit die wij nu delen zonder dat we bij elkaar zijn. Dit is toch echt wel een stukje in ons proces waar we volledig bij onszelf zijn met ons zelf. Diep van binnen dit voelen bij jezelf maar ook bij de ander. Dit zijn wij. Dit ben jij. Dit ben ik.

11:27 “This is so real as real can be. You and me. Imagine that this is not real. What is a life without feelings and intuition. If my life is not real, this between us is not real. Then I don’t have a life. My feelings for you are life. Real life. In an unreal world. Focus. But we have to live our real life in this world. Real or not real. But for us. This is real. This is love as meant to be. Real Love”.

 

 

 

Translate »