Selecteer een pagina
Wat is van mij, wat is niet van mij

29-7-2023

In een mensenleven is het heel belangrijk om te weten en te voelen wat van jou is en wat niet van jou is. Wat neem je over van anderen en wat leggen anderen jou op.

Ook in een tweelingstraalrelatie op afstand is niet alles van jou. De kunst is om te gaan voelen wat van jou is en wat van de ander. Veel loopt door elkaar omdat je denkt dat je de ander bent. Dat is niet zo. Je bent ten alle tijden jezelf. Je voelt zelf. Je weet zelf. Als je jezelf heel goed kent, herken je wat van de ander is. Toch doorvoel je dit ook diep van de ander. Dat is heling. Van jezelf en van de ander, je tweelingstraal. Maar ook heling van de omgeving van de tweelingstraal. Dus ook voor de omgeving van jezelf. Diep voelen en weten wat van jou is maakt je als mens vrij. Alleen zo kun je je vrij voelen. De bevrijding van jezelf.

Ik lees op internet nog niet zo heel veel over de bedoeling van tweelingstralen. Iedere keer komt dezelfde informatie bij mij binnen. Dit komt omdat er nog niet veel over bekend is en er nog niet zoveel tweelingstralen zijn.

Je gaat als mens diep naar binnen en zult alle trauma, verdriet en pijn aan moeten gaan voor je echt kunt stralen met jezelf. Maar een tweelingstraal raakt bij jou alle punten aan vanuit een hoger spiritueel bewustzijn. Jouw tweelingstraal deelt dezelfde hogere energiefrequentie. Samen kom je in hogere sferen terecht waar op deze aarde nog steeds vreemd tegenaan gekeken wordt. Maar deze hogere energiefrequentie waar je uiteindelijk blijvend in blijft leven deel je met je tweelingstraal. Zo bijzonder dat ik hierin terecht gekomen ben. Ik kan en ik wil ook niet anders. Ook al is het met momenten niet makkelijk levend op onze aarde. Maar mijn tweelingstraal opzoeken geeft mij iedere keer weer licht, liefde en ruimte. Waar dit ook vandaan komt. Het is voelen en weten dat deze verbinding wordt gemaakt via de kosmos, via het universum. De energetische magnetische verbinding tussen al onze openstaande energiepunten. De tweelingstraal, de hoogste vorm van liefde en licht die er bestaat op onze aarde.

10:10 Mantra:  “I feel You, I know you” 

If you know yourself, you know me.

 

 

 

Translate »