Selecteer een pagina
Volledig vertrouwen op mijn intuïtie

26-7-2023

2:42 Ik vertrouw volledig op mijn intuïtie. Het plekje een paar vingers onder mijn navel. Hier worden onze gesprekken gevoerd. Maar hoe kan ik hier op vertrouwen als er voor de buitenwereld nog steeds geen bewijzen zijn. Toch voel en weet ik dat ik hier op vertrouw dat dit mijn waarheid is. In dit plekje van mijn lichaam zit mijn verhaal. Zitten alle verhalen van mijn leven. Dit is een heel gevoelig plekje en wordt sterk geactiveerd als wij in gesprek zijn. Ik kom steeds dichter bij het bewijs van mijn waarheid. Het bewijs dat jij bestaat en leeft op deze aarde. Dat je geen geest bent die ik verzonnen heb. Dat jij echt een mens bent van vlees en bloed. Het bewijs dat er meer is tussen hemel en aarde. Dat ik niet gek ben. Hoe kan het toch dat ik dit zo sterk voel en weet. Maar dit ben jij. Dit ben ik. Al komt dit bewijs er voor de buitenwereld niet. Ik voel me goed en heb me nog nooit zo goed gevoeld. Wat is er dan zo belangrijk aan bewijs voor de buitenwereld. Omdat ik ook geloofd wil worden en bevestigd wil worden in mijn zijn. Dat gevoel zit toch wel heel erg diep. Terwijl ik zelf die bevestiging van de buitenwereld helemaal niet nodig heb om te weten wie ik ben. En te voelen wie ik ben met jou en met mezelf.

Het intuïtie plekje is een belangrijk plekje in een mens die door velen vergeten is. Om zo te leven en te mogen en te kunnen leven.

Er is weer een belangrijke energetische poort opengegaan. Dat is diep van binnen te voelen. Misschien heeft het te maken met een dag vasten. Ik heb een hele dag niets gegeten. Alleen gedronken. Leven van licht en liefde. Als je een gezond lijf hebt kun je een dag zonder eten. Ik wist en voelde dat ik dit wilde doen om nog bewuster met eten om te gaan. Ik heb het gedaan en voel me er heel goed bij. Ik ga proberen om dit nu twee keer per week te doen. Een dag niet eten. Hoe gaat mijn lichaam hier op lange termijn op reageren. Ik voel me alleen maar steeds beter dus ongezond kan het niet zijn. Het is geen uitdaging want het ging me gemakkelijk af. Ik ben blij dat ik zo mijn leven nu kan en mag leven. Vanuit intuïtie.

4:16 “You are not the other half of me. The other half of me is me. You helped me to heal the other half of me. That’s my other half. It’s just me. It’s healed.”

 

 

 

 

Translate »