Selecteer een pagina
I Love You

11-1-2023

Ik kreeg gisteravond weer een upgrade van mijn hart. Een korte bewuste. Er stroomt via het universum warme energie mijn hart binnen. Ik voel kriebels. Het is even een heftig maar heel fijn gevoel. Stoppen deze upgrades een keer? Is het dan klaar? Is mijn hart dan helemaal open en klaar? Ik hoop het wel. Toch is het wel een lekker gevoel en mag het er af en toe wel zijn. Mijn hart voelt open en groot. Mijn hart is liefde. Mijn hart is open en er kan heel veel liefde uitstromen. Dat is een fijn gevoel. Mijn hart mag nooit meer gesloten worden. Niet door mezelf en niet door anderen. Dit is hoe mijn hart wil leven. Open en vrij. Zelf mijn keuzes maken die ik wil. Het hart is toch echt het belangrijkste orgaan dat een mens heeft gekregen. Daar moeten we zuinig op zijn tijdens het leven op deze aarde. Toch kan geen enkel ander orgaan zonder het ander. Er kunnen organen vervangen worden maar dan is de mens geen natuurlijk wezen meer maar wordt vervangen. De puurheid is dan weg. Toch is deze vervanging een eigen keus voor ieder individu levend op deze moderne aarde. Als alle organen vervangen kunnen worden, kan een mens dan nog mens genoemd worden? Of worden er nieuwe wezens gecreëerd? Gaat de pure mens op hele lange termijn gewoon verdwijnen? Zijn we allemaal helemaal te vervangen? Worden we dan allemaal robots? Gaat de aarde dat tijdperk in?

Toch ben ik heel blij dat ik nog steeds puur natuur ben en dat mijn hart puur natuur is. Zo wil ik leven. Ik hoef niet vervangen te worden, ik wil niet vervangen worden. Als het zover komt, ben ik klaar op deze aarde. Dit is mijn vrije keus, mijn vrije wil.

 

 

Translate »