Selecteer een pagina
Senna en Mirah

8-1-2023

De onvoorwaardelijke liefde voor jezelf heelt alle wonden. Ik voel zware energie en voel dit in mijn lichaam. Vanuit het niets want ik voelde me goed. Het maakt me nu niet meer uit van wie het is, ik wil hier geen last meer van hebben. Ik ga heel diep ademen en stuur liefde door mijn eigen lijf. Daarna wordt de energie lichter. Wat een fijne verlichting om dit weer los te kunnen laten deze zware energie. Wat ben en heb ik toch een mooi lichaam, een mooie geest en mooie ziel. In balans om elke keer weer mezelf te helen en licht te voelen. Ik voel me dankbaar dat ik mag zijn.

Binnen de familielijn komt informatie bij mij binnen en ik vraag me af of ik deze energie dan gevoeld heb. Deze energie die ik voelde heb ik opgelost met de liefde op te zoeken. Twee lichamen, één ziel, allebei ergens anders in de wereld, vinden elkaar in diepe liefde. Voelen. Gedachten zwerven weg, maar worden teruggeroepen naar het gevoel. Vol-ledig samenzijn. Dat is wat ik voelde. Lichaam, ziel en geest. Alleen niet aards. Maar dat is helemaal OK. Loslaten na de totale overgave aan elkaar. Weer door op mijn eigen pad. Mijn pad dat ook jouw pad is

 

Translate »