Selecteer een pagina
Zwanenkoppel

3-1-2023

2:55 Alleen ik zelf kan mezelf zoveel liefde geven zodat ik mezelf kan en mag zijn. Ik kan hiermee geholpen worden om deze liefde aan mezelf te geven. Maar echt alleen ikzelf kan mezelf met liefde vullen.

Ook een tweelingziel/straal kan dit niet. Die kan je hierbij helpen. Maar je moet het zelf doen. Niemand anders kan jou zeggen hoe je wel of niet mag leven. Dat kun en mag je zelf bepalen. Zelfbeschikking. Als ik mezelf helemaal vul met zelfliefde, voel ik dat ik altijd geholpen word op welke manier dan ook. Door boven en beneden. Mezelf vullen met liefde, overgave aan liefde. Liefde ontvangen, liefde geven en liefde delen. Als je voelt dat je liefde bent, voel je dat je geleid wordt door een grotere kracht. Deze kracht in jezelf laten groeien maakt dat je jezelf mag en kunt zijn. Liefde. Dat is de kracht van liefde. De kracht van zijn. De kracht van het licht. Alles in je eigen lichaam openzetten, zodat je dit licht en deze liefde kunt ontvangen. Als je dit kunt ontvangen, kun je dit weer delen. Onvoorwaardelijk houden van jezelf is onvoorwaardelijk houden van anderen. Dit is licht, dit is liefde.

Ik heb de waarheid gevoeld bij jou. Ik heb de waarheid niet gehoord. Woorden hoeven niet de waarheid te vertellen om de waarheid, de liefde te voelen. Als woorden wel de waarheid vertellen en verteld hebben en ik voel het anders, dan neem ik afstand van die woorden. Ontkennende woorden hoeven niet de waarheid te vertellen. Als liefde de waarheid vertelt, is dat zonder woorden. Liefde heeft geen woorden nodig. Liefde voel je. Dat is de waarheid. Jouw ontkennende woorden zijn ondergeschikt aan mijn gevoel en mijn weten. Als deze ontkennende woorden wel de waarheid vertellen en deze woorden voelen goed voor jou, zul je daar zelf mee moeten leven. Ik neem daar afstand van want het zijn niet mijn woorden. Als ik deze woorden niet geloof zal ik daar mee moeten leren omgaan. Ik wil deze woorden loslaten want die horen niet bij mij. Ze zijn van jou. Ik weet en voel dat deze woorden niet de waarheid zijn. Maar dat is aan mij…Ik voel me goed, zonder deze woorden. Ik voel liefde.

 

Translate »