Selecteer een pagina
Brussel

2-1-2023

We zijn een nieuw jaar ingegleden. Wat is een jaar? Wat is tijd? Een nieuw jaar, een nieuw leven. Wij zijn het jaar samen mooi begonnen.

Het wordt een jaar van nieuwe veranderingen waar ik me meer van binnenuit ga laten zien en voelen aan de buitenwereld. Ik wil weer meer mensen gaan zien en meer gaan reizen. Mijn reis van binnenuit is nu echt begonnen. Ik kijk uit naar nieuwe mensen op mijn pad. Willen die samen met mij op een nieuw pad? Het pad van bewustwording en heling op een natuurlijke manier. De contacten zullen bewuster zijn. Ik respecteer ieders reis en voel wanneer ik wel of niet aan iemands energie kan komen. Daarom hou ik nu nog bewust afstand. Maar vooral voel ik welke energie ik niet meer bij mezelf wil toelaten. Ik hoef mijn verhaal niet meer te vertellen. Ik kan mijn energie laten spreken. Ik hoef niet meer te praten. Dit wordt komende jaren mijn levensinvulling.

Ik ga ook een andere woonvorm krijgen. Ik ga op zoek naar de vorm die het beste bij mij past. Het is nog niet helemaal duidelijk welke vorm dat is. Dat ik vrijheid voel is fijn. Laat het nieuwe jaar, de nieuwe tijd maar beginnen. Ik ben er klaar voor.

 

Translate »