Selecteer een pagina
Hokjes denken

31-12-2022

Waarom moet een mens uit de kast komen? Als je als mens geboren wordt, liefde ontvangt en geeft, gaat het alleen maar om de liefde die je als mens bent. Of je die nu deelt met een man of een vrouw. Je deelt liefde. Het is een keus of je die met een man of een vrouw wil delen. Daar zou je je niet voor hoeven te verantwoorden of verdedigen of ervoor in een hokje gestopt te worden. Waarom is dit ooit ontstaan? Mensen in hokjes wegzetten. Om de mens een veilig afgebakend gevoel te geven? Ergens bij te horen?

Ik kan mezelf in allerlei hokjes stoppen, maar boven alles ben ik mens. Dat wil ik zijn, dat ben ik. Alle hokjes wegdenken. Erboven staan en me echt mens voelen. Levend in en van en met de liefde. Liefde is groter dan alle hokjesdenkers bij elkaar. Het is een schijnveiligheid als je niet jezelf wil en kunt zijn. Laten er komende jaren maar heel veel hokjes omver geworpen worden zodat steeds meer mensen in vrijheid van en met de liefde kunnen leven. Wat een mooie wereld kunnen we dan gaan creëren. Geen begrenzing meer. Alleen maar liefde.

Translate »