Selecteer een pagina
Mirah

30-12-2022

Als je geboren wordt gebeurt dit hoofdzakelijk onbewust. Je groeit door liefde die je krijgt van buitenaf omdat je geliefd bent. Als je die liefde voelt ontwikkel je jezelf. Je wordt gevoed. Ik heb die liefde ontvangen en gekregen en ben gegroeid. Maar door de tijd is er toch een stuk van mij niet gegroeid. Ik ben daardoor niet bewust geweest wat ik had weggestopt. Heel diep weggestopt. Ik wist en voelde altijd dat er iets diep in mijn buik was weggestopt. Omdat niemand dat stukje aanraakte, liet ik het zitten en hoefde ik er niets mee. Tot er iemand op mijn pad kwam die dit stukje wel aanraakte. Dit gebeurde onbewust. Later werd ik me ervan bewust dat dit onbewuste naar boven gehaald wilde worden door mezelf. Mijn diep weggestopte zelf dat geheeld wilde worden. Maar ik had hier geen invloed op. Deze bewustwording is een incarnatie op deze aarde. Alle fases van het leven opnieuw doorlopen en dan volledig bewust in het leven komen te staan. Dit kan ik nooit meer terugdraaien naar onbewust leven. Ik ben mijn leven volledig bewust gaan leven. Ik heb min of meer afgerekend met onbewust leven. Door onbewust te blijven leven zou ik mijn leven voornamelijk op laten leggen van buitenaf.

Ik zelf ken nu mijn eigen waarheid en zo wil ik leven. Daar kan niemand meer iets aan veranderen. Dit is mijn blauwdruk. Dit is leven vanuit de bron. Een bewuste keus wie ik ben en wie ik wil zijn. Maar aan willen zijn kun je niets doen. Het is zijn. To Be.

Een mens incarneert en evolueert voortdurend. Dit gebeurt niet altijd bewust. Als ieder mens opnieuw spiritueel incarneert nu op deze aarde, bewust wordt van de liefde die ze zijn, kan er een meer vreedzame aarde ontstaan. Ik kan een klein stukje helpen door alleen maar te zijn. Meer kan ik niet doen. Alleen maar liefde zijn. Dit is in aardse bewoordingen mijn werk. Ik mag zijn. Ik ben. Ik voel en ik weet.

Translate »